Apartamente
Sold Out
OFFICE LEASING
0721.711.634
office@record-park.ro
GYM MEMBERSHIP
0756.142.159
oana.bobis@worldclass.ro

Primul proiect mixt de regenerare urbana in Cluj-Napoca

17.000 mp de teren

aparut din alaturarea mai multor terenuri, inclusiv prin integrarea unei foste fabrici, a unui strand public si a unei incarcaturi simbolice pentru locuitorii din Cluj-Napoca

37.000 mp suprafata construita

in care dezvoltatorul aspira sa redea gloria trecutului prin viziunea asupra viitorului

236 apartamente

accesibile, cu un design aparte si cu personalitate

12.000 mp de birouri

intr-o cladire inteligenta, cu sisteme si aplicatii care conecteaza oamenii, dincolo de constructia in sine

1.000 mp spatii comerciale

Record Park va gazdui la parterul cladirilor rezidentiale, mai mult de 1.000 mp dedicati facilitatilor comerciale, menite sa faca viata rezidentilor mai placuta: cumparaturi, curatatorie, farmacie si alte servicii.

1.200 mp dedicati sportului

World Class va opera in Record Park o facilitate emblematica pentru reteaua proprie, intr-o cladire de sine statatoare, cu o piscina cu acoperis retractabil, sala de sport si o curte privata. La doar cateva minute de celelalte spatii din complex, dar protejata de privirile trecatorilor, intr-o zona retrasa si linistita.

7000 mp de zona verde

Rareori un dezvoltator s-a preocupat mai mult de conservarea si revigorarea zonelor verzi. Toate masinile merg in parcarea subterana; incurajam plimbarea pe jos, pe aleile inverzite si pe zonele pietonale marginite de copaci.

Promenada la rau

Vom crea o comunitate si prin amenajarea unei promenade deschise de-a lungul Canalului Morii, presarata cu poduri pietonale si mobilier.

Top